Monday, March 13, 2017

nak kawen tapi ...takpe Jus ichantique ada

NAK KAWEN !!!!!! TP 😥😥😥😥
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
kenapa???ade masalah wanita ke??
meh sini hakakk nak cite...👂👂👂
hakakk dulu pun mcm tu jgk takut nak kawen ...
sbb masalah dalaman la ...
keputihan laaa..😫😫
berat badan lagi..🙇🙇🙇
kulit kusam..😭😭😭
jerawat sokmo tepek dimuka...😵😵
baru nie hakakk diperkenalkan member produk yg best sgt nak tahu ape??
tentu la #JiCiCantikUpunCantik 😍😍😍
selesai masalah dalaman hakakk ....best woooo...😘😘
confirm dok rugi try ....berbaloii baloiii beli ...👏👏👏
lepas nie confirm hakakk boleh kawen .....hihihihiii😂😂
jom sapa nak kawen ... msg member hakakk nie...tak cuba tak tahu👍👍
WHATSSAP >>> 013-9061208
#LE0153
#PenanganJiC
#NakKawenWeh


Friday, March 10, 2017

Jus iChantique: Darahku Tinggi...😭😭

Assalamualaikum!

Badan lenguh lenguh, kepala pening, sakit pangkal tengkuk..

Haaa itu tanda-tanda tekanan darah kita naik tau, lagi-lagi yang memang dah disahkan oleh doctor yang hakak-hakak ade DARAH TINGGI.. Memang tak selesa badan dibuatnya.

Selain pengambilan ubat yang hospital bagi,..Jus iChantique jugai boleh membantu untuk menurunkan tekanan darah tinggi 💕💕

Amalkan 10ml pagi dan 10ml malam beserta senaman ringan dan amalkan pemakanan sihat. Elakkan fast food dan makanan yang telah di "GMO" kan..

Nak info lebih ?
Meh Whatsapp CikPah 013-9061208