Friday, June 9, 2017

Huuuuuiiishhhhhh!!!! Apsal Jadi Sampai Camni?!

Cantiknya muka diorang...


Muka dah putih dan gebu...
Kulit gelap semakin cerah.
Kulit kusam dah semakin berseri-seri.
Tiada lagi kesan-kesan bekas jerawat batu.
Pipi yang dulu tembam semakin runcing..


Dengan tanpa pengambilan ubat-ubatan merbahaya mereka dapat semua ini..


Hanya dgn pengambilan yg consistent dgn Jusichantique sahaja!  Woww kaaaaaan!!??


Jom dptkan segera!

Click je link kat bawah ni....

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓


http://www.wasap.my/60139061208/jusichantique.







#jusichantique 
#jamumodenwanitakini #juskesihatandalamandanluaran
#cantikluaransihatdalaman


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥




Aaaauuummmakkkk!!!!!!





Akakk terrpaksaaaa...😣
Semua salah Akak,Kalau Bukan sebab akakk yg mulakan tentu tak jadi ghini...SEMUA SALAH AKAKKK!!!!


Korunkkk chayeee tak kalau akk cakappp ni..
Doluu akak tak camniπŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” semua gara-gara ghataii sangat nak try satu product ni Sebab Nakk sanggat KURUSSSπŸ’ƒπŸ»


Product ni TIPUU akk,bukan❌❌❌ KURUSS je yg akak dapat,rupee-rupenye PAKEJ sekali..


✅korunkk tengokk kulit akak GEBU GEBAS dah.
✅korunkk tengokk Lakii akak niii nak ngekott je mane akk pegii.
✅Satu hal lagi akak terpaksa shopping bajuu Baruuu sbb dah nak RAYEE NI baju semua dah LONGGARRRR😱😱😱.



Korunkkk rase camnee Berbaloii kan😍

Dengar citee tengaahh ade promo ni,,,,apee tah namenyee

"KETUK-KETUK RAMADHAN" hah camtu la Bunyiinye

Akakk nak order lagiii ni buat stockkk,Rayee ni bolehh lerr akk bagi Mak,kakk ipar,birass sorang satuuu..Biarrr diaorg pulak Tertipu🀣🀣🀣
















Meh kite story-story.. tak payah susah-susah cari nombor phone...

Click je link kat bawah ni....

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓


http://www.wasap.my/60139061208/jusichantique.



#Ketuk2Ramadhan
#CantikLuarSihatDalam
#JusichantiqueSlimGrip

Thursday, May 18, 2017

RAMBUT GUGUR !!!

TIADA LAGI RAMBUT GUGUR
*******************************

"Rambut oh rambut".. 😒
"Setiap hari ku lihat kau di atas lantai bilik tidur...
Setiap hari kena bersihkan kau di bilik mandi.....

Aaisshhh stress betulll... 😒😒"
"Siapakah yg sudi mendengar jeritan batinku ini.... Huwaa..😭
Helaian rambut semakin berkurangan...
Sedih rasa nampak gumpalan rambut dlm tong sampah...
Aduhaiii...boleh botak nih..."

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
Kita biasa dengar kan keluhan2 mcm ni..
Sebagai wanita, tentu sedih dan malu kannn...
Risaunya kalau en suami mula dingin...
Hilang sudah kasih sayanggg...
Hmmm.. Nak akak cadangkan sesuatu tak?..

Cuba amalkan Jus iChantique ni pulak.. 😍😍
Mcm testimoni di bawah ni...
Alhamdulillah dpt selesaikan masalah rambut gugur ni... πŸ’•
Happy kan?
Untuk oder dan sebarang pertanyaan πŸ‘πŸ‘


Sila klik

↓    ↓    ↓   ↓   ↓   ↓

http://www.wasap.my/60139061208/jusichantique.


#SelesaikanMasalahRambutGugur
#BMD
#TeamFamiliMomyEly







***************************************************************************************************************************

Mari menang dengan JIC!

MAKIN BANYAK #JiCLOVER PURCHASE,
MAKIN BESAR PELUANG NAK MENANG 😍
Hq iChantique hargai pengguna jus iChantique dan jus iKachak, setiap pembelian 2 botol akan dapat satu borang peraduan..
Beli 10 botol dapat berapa borang??
Beli 10 dapat 5 borang wehh..
peluang nak MENANG lagi besar..Yeahh!!πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»



Bersusun order untuk esok..
Stanby jawab whatsapp sama nie..
sambil jawab whatsapp sambil rehat2..
Kann boleh bisnes hujung jari...
Relax..Relax..chill bersama family πŸ‘«πŸ‘¨‍❤️‍πŸ‘¨πŸ‘ͺ


Untuk oder dan sebarang pertanyaan πŸ‘πŸ‘
Sila klik

↓    ↓    ↓   ↓   ↓   ↓

http://www.wasap.my/60139061208/jusichantique.



#SertaiSekarang
#PeraduanHQ
#MinumAmalkanDanPeluangMenangBaranganElektrik