Thursday, May 18, 2017

RAMBUT GUGUR !!!

TIADA LAGI RAMBUT GUGUR
*******************************

"Rambut oh rambut".. 😢
"Setiap hari ku lihat kau di atas lantai bilik tidur...
Setiap hari kena bersihkan kau di bilik mandi.....

Aaisshhh stress betulll... 😢😢"
"Siapakah yg sudi mendengar jeritan batinku ini.... Huwaa..😭
Helaian rambut semakin berkurangan...
Sedih rasa nampak gumpalan rambut dlm tong sampah...
Aduhaiii...boleh botak nih..."

👆👆👆👆
Kita biasa dengar kan keluhan2 mcm ni..
Sebagai wanita, tentu sedih dan malu kannn...
Risaunya kalau en suami mula dingin...
Hilang sudah kasih sayanggg...
Hmmm.. Nak akak cadangkan sesuatu tak?..

Cuba amalkan Jus iChantique ni pulak.. 😍😍
Mcm testimoni di bawah ni...
Alhamdulillah dpt selesaikan masalah rambut gugur ni... 💕
Happy kan?
Untuk oder dan sebarang pertanyaan 👍👍


Sila klik

↓    ↓    ↓   ↓   ↓   ↓

http://www.wasap.my/60139061208/jusichantique.


#SelesaikanMasalahRambutGugur
#BMD
#TeamFamiliMomyEly







***************************************************************************************************************************

Mari menang dengan JIC!

MAKIN BANYAK #JiCLOVER PURCHASE,
MAKIN BESAR PELUANG NAK MENANG 😍
Hq iChantique hargai pengguna jus iChantique dan jus iKachak, setiap pembelian 2 botol akan dapat satu borang peraduan..
Beli 10 botol dapat berapa borang??
Beli 10 dapat 5 borang wehh..
peluang nak MENANG lagi besar..Yeahh!!💃🏻💃🏻



Bersusun order untuk esok..
Stanby jawab whatsapp sama nie..
sambil jawab whatsapp sambil rehat2..
Kann boleh bisnes hujung jari...
Relax..Relax..chill bersama family 👫👨‍❤️‍👨👪


Untuk oder dan sebarang pertanyaan 👍👍
Sila klik

↓    ↓    ↓   ↓   ↓   ↓

http://www.wasap.my/60139061208/jusichantique.



#SertaiSekarang
#PeraduanHQ
#MinumAmalkanDanPeluangMenangBaranganElektrik



Wednesday, May 3, 2017

IKACHAK PENYERI HIDUP ISTERI 😱

Assalamualaikum!

Wahh tajukk ☺️😁
Sungguh tau..

bila en.suami tak mood swing sebab badan penat, stress di tempat kerja, emosi tak stabil dan yang paling penting kesihatan terganggu..
semua nie akan buat isteri kemurungan 😬

Bila start ambik ikachak..
Kehidupan jadi berubah tiba2..
Sebab darah menjadi lancar ke otak dan diri menjadi stabil..

Emosi tak terganggu dan badan tak cepat penat..
Serta 'keyakinan' bertambah2 bila dengan isterinya.. 💪🏻💪🏻💪🏻
Puan isteri tersenyum dan encik suami suka..
memang ibarat dara dan teruna,
Samalah macam ichantique dan ikachak, bergabung dua ni, jangan salahkan kami kalau korang tak keluar rumah tau 😅😂😂

#PenanganJusiChantique
#KehebatanJusikachak






Dulu ichantique solo..tapi tetap jadi igauan suami...skang ikachak da keluar...dan kini menjadi igauan isteri..😍😍😁😁..kedua2 nya kini bergandingan dalam kombo set malam pengantin
😍😍😍👍🏻👍🏻...

013-9061208
facebook:  click je sini =======> IChantique




#ComboJiCdanJiK
#setmalampengantin
#sayangsuamipilihjic
#sayangisteripilihjik