Wednesday, November 1, 2017

MUKA KUSAM, KULIT JERAWAT, EYEBAG PULAK TU.


Ni namanya PAKEJ kombo. Pakej untuk hilangkan keayuan dan keserian seorang wanita πŸ˜±
Sampai bila nak biar je muka kusam sampai diri sendiri tak kuase nak tgk muka kat cermin kan.Kalau nak atasi ketiga2 masalah ni, CHE PAH suggest korang pakai serum whitening moisturising. Korang amalkanlah sapu. Kat muka boleh, kulit kepala, bibir bahkan seluruh badan pun boleh.
Kalau nak sapukan kat kulit baby utk ruam pun berkesan sgt. Takde bahan kimia tau bau pun tak Ada.
Dont worry bab2 bahan kimia nih Kita Ada kelulusan KKM Dan lab test. Meh order lekaih

013-9061208
facebook:  click je sini =======> IChantique

Ichantique skincare is our non chemical skincare formulated to fight your biggest skin problem, giving you a new healthy glowing and radiant naked face !
Ichantique skincare helps you to :
πŸ’Ÿfight acne
πŸ’Ÿreduce scar spot
πŸ’Ÿeven skintone
πŸ’Ÿminimize pores and many more !
🌸no peeling effect and you can see the difference as long as you consistentπŸ‘πŸ‘πŸ‘ πŸ’

🚨Paraben free
🚨Mercury free
🚨Hydroquoinen free


013-9061208
facebook:  click je sini =======> IChantique









MAKIN BERPELUH MAKIN MENGANCAM.

Awak yang kureng rajin nak tacap muka tu, elok sungguh pakai BBF(foundation) ni sbb ia stay lama. LEPAS TU tak bercapuk,ringan Di wajah senang Di bersih Kan sebab face cleanser remover ichantique dah Ada remover mekap Dalam Tu senang sangat nak cuci.

BBF ichantique ni sangat lah natural.best sangat Makin lama makin glowing bila minyak dah pecah Tu effect dia lawa sangat.

Larat ke nak tonyoh wet tissue atau mekap remover Kalo tiap kali nak solat? Dengan Bbf Dan fcr ni senang.. basuh je dah clear semua kotoran di wajah. Bau pulak Wangi sebab bau aroma terapi untuk Kulit Tu sangat menenangkan jiwa bukan bau Wangi skincare Yang biasa Ada..tak bau tajam langsung Dan tak bau la bau macam kimia Tu.

Ada kelulusan KKm
Ada lab test


013-9061208
facebook:  click je sini =======> IChantique


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

NAK JOIN KAMI BUAT DUIT SAMA-SAMA TAK?


Alhamdulillah coaching sikit-sikit tadi untuk new stokis Che pah .Che pah tak bagi sedebuk semua elmu . Buat faham Dan hadam satu-satu. Sebelum mereka masuk grup besar Che pah Akan guide grup lain dulu. Nanti dah pandai kita gabung grup
Kalo buat Ada hasil.kalo banyak alasan confirm tak berjaya. Bukan APA Kalo hq Dan leader bersungguh bagi elmu ajar macam-macam tapi tak Ada tindakan siapa Yang nak Di persalah?
Che pah tak nak orang jenis beralasan " tak tau" "tak reti" "tak de orang pm pun?" Tapi bila ajar elmu kelaut China selatan sampai lautan Pacific jumpa shark Doo doo.
Buat Dan buat tak faham tanya jangan senyap. Che pah jenis tak merungut awak Tanya banyak pun ..Kita guide a to z
Alhamdulillah Ada team Che pah Dari 0 terus sentiasa restok.
Tak reti pape pun dulu alhamdulillah dia paling menyerlah.
Che pah bukan jenis tinggal anak team terkapai-kapai. Melainkan jenis tak respon pape Dan jenis Ada masalah Dan tak faham buat senyap je..haa Tu lain la kadang Ada Kita Tanya tak Balas..Tu Che pah k.i.v.
Proses membina manusia untuk yakin diri Dan boleh berniaga adalah kepuasan Che pah.
Semua orang perlu duit Kan? Tak nak duit jangan join Che pah and da geng.




013-9061208
facebook:  click je sini =======> IChantique






Friday, June 9, 2017

Huuuuuiiishhhhhh!!!! Apsal Jadi Sampai Camni?!

Cantiknya muka diorang...


Muka dah putih dan gebu...
Kulit gelap semakin cerah.
Kulit kusam dah semakin berseri-seri.
Tiada lagi kesan-kesan bekas jerawat batu.
Pipi yang dulu tembam semakin runcing..


Dengan tanpa pengambilan ubat-ubatan merbahaya mereka dapat semua ini..


Hanya dgn pengambilan yg consistent dgn Jusichantique sahaja!  Woww kaaaaaan!!??


Jom dptkan segera!

Click je link kat bawah ni....

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓


http://www.wasap.my/60139061208/jusichantique.







#jusichantique 
#jamumodenwanitakini #juskesihatandalamandanluaran
#cantikluaransihatdalaman


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥




Aaaauuummmakkkk!!!!!!





Akakk terrpaksaaaa...😣
Semua salah Akak,Kalau Bukan sebab akakk yg mulakan tentu tak jadi ghini...SEMUA SALAH AKAKKK!!!!


Korunkkk chayeee tak kalau akk cakappp ni..
Doluu akak tak camniπŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” semua gara-gara ghataii sangat nak try satu product ni Sebab Nakk sanggat KURUSSSπŸ’ƒπŸ»


Product ni TIPUU akk,bukan❌❌❌ KURUSS je yg akak dapat,rupee-rupenye PAKEJ sekali..


✅korunkk tengokk kulit akak GEBU GEBAS dah.
✅korunkk tengokk Lakii akak niii nak ngekott je mane akk pegii.
✅Satu hal lagi akak terpaksa shopping bajuu Baruuu sbb dah nak RAYEE NI baju semua dah LONGGARRRR😱😱😱.



Korunkkk rase camnee Berbaloii kan😍

Dengar citee tengaahh ade promo ni,,,,apee tah namenyee

"KETUK-KETUK RAMADHAN" hah camtu la Bunyiinye

Akakk nak order lagiii ni buat stockkk,Rayee ni bolehh lerr akk bagi Mak,kakk ipar,birass sorang satuuu..Biarrr diaorg pulak Tertipu🀣🀣🀣
















Meh kite story-story.. tak payah susah-susah cari nombor phone...

Click je link kat bawah ni....

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓


http://www.wasap.my/60139061208/jusichantique.



#Ketuk2Ramadhan
#CantikLuarSihatDalam
#JusichantiqueSlimGrip